Vid en sten i en skog vid en sjö

Läste just Aftonbladets prylexperts kommentarer angående den antågande iPhonen, som troligtvis presenteras på måndag. Jag vet inte, men farbror verkar ha bott under en sten det senaste året. Om jag var han skulle jag dels uppdatera mig lite och även ta bort “expert”-titeln på mig själv.

Nu är spekulationerna kring Apples nya supermobilen igång.
– Det kommer att bli en ödesdag för Apple.

Jajjamensan, ödesdag för Apple som förra veckan på riktigt bekräftades större än Microsoft. Ödesdag ja.

– Vad som är givet är att den kommer ha bättre kamera, större lagringskapacitet och snabbare processor och mobilt bredband.

Mobilt bredband har faktiskt funnits sedan uppdateringen i somras, och även sedan 2008 om man valt att jailbreaka sin iPhone.

– Det som har hänt är att alla nya Androidtelefoner är tekniskt överlägsna iPhone.

Att nämna “alla nya Androidtelefoner” borde ju också inkludera de som fortfarande släpps med versione 1.6, som tekniskt sett är tämligen släpande historier. Det vore också bra om man uppdaterade sig lite på bland annat de skärmtester som gjorts, där iPhone och ett knippe Android-lurar jämförts rätt upp och ner. Resultatet? Det hittar ni bland annat hos Moto Development Group. Orkar ni inte surfa dit så kan jag meddela att iPhonen vann, ett test som förvisso gjordes innan HTC släppte sin Desire (som jag själv klämt på och blivit imponerad över).

Jag säger nu inte att iPhone är en överlägsen liten maskin, för det är den inte. Men att kalla sig expert och komma med faktafelande påståenden som majoriteten av läsarna förmodligen sväljer, nja. Självklart kommer det ställas en hel del krav på nya iPhone och det är i rimlighetens namn inte ett dugg konstigt. Men många av nyheterna i kommande iPhone OS har vi dessutom redan sett och att den piskar de flesta på fingrarna vad gäller programbibliotek och användarvänlighet borde inte vara några nyheter det heller.

Jösses, jag är fånigt less på alla experter som sprider tekniska könssjukdomar och osanningar i kvällsblaskorna.

Föregående inläggHär sitter jag och skriker
Nästa inläggI sommarnattens leende
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.