VM-tiderna med iPhone & push

Tack vare SVT:s eminenta Google-kalender, med alla viktiga och oviktiga hålltider för det kommande VM-slutspelet, så har jag nu stenkoll även i iPhonen – uppdateringar on the fly inkluderade. Men jag har också både ställt och fått frågan hur man får det att fungera fullt ut i iPhonen och här tänkte jag därför delge er svaret på det hela. Och det är som vanligt när det gäller iPhonen en väldigt enkel process.

För det första måste du köra ditt Gmailkonto i iPhonen via Exchange. Gör du inte det idag finns det en utmärkt guide hos Google själva, som steg för steg tar dig genom inställningarna. Notera att du behöver radera ditt (eventuellt) befintliga Gmail-konto i iPhonen först.

Nästa steg är att börja prenumerera på kalendern. Gå till SVT:s Google-kalender och tryck på “+ Google Kalender”-knappen längst ner till höger för att lägga in den i din egen kalender. Öppna sedan Safari i din iPhone och skriv adressen “m.google.com/sync?hl=en” (utan “). Du kommer nu till “Manage devices”, välj där din iPhone och på nästa sida kryssar du för “Fotbolls-VM 2010 (Read only)”. Tryck på “Save” högst upp till höger. Grattis, du har nu en prenumeration rätt in i iPhonen om några ändringar skulle göras i kalendern.

Föregående inläggFull pejl på TV-tiderna
Nästa inläggHär sitter jag och skriker
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.