60 grader hit eller dit

Jag var ute på en liten fotosession häromdagen när jag, på hemvägen, går förbi något väldigt bekant – min frusna kub! Det vore synd och skam att inte föreviga och jämföra. Och igår, när solen låg på som allra mest blev kontrasterna än mer slående när jag förevigade termometern. 60 graders diff. Det kallar jag väderkontraster. Sommar. Vinter. 60 grader.

Föregående inläggInga känslor kvar
Nästa inläggDet krävs livsstil och kunskap
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.