Det krävs livsstil och kunskap

Jag börjar sakterligen att förbereda mig och tar varje dag som den kommer. Successivt kommer tillvaron att förändras och det är bara att inse att allt det där roliga också har ett slut, oftast som tenderar att gå betydligt snabbare än roliga saker. Fyra matcher kvar av VM och den senaste veckan har varierat från noll matcher om dagen till max två. Det är en omställning från de mest intensiva matchdagarna med fyra gånger 90 minuter. Per dag. Om en match om dagen är bra för magen är fyra matcher rena guldterapin.

Jag och M har börjat återaktivera oss. Eller ja, det är mest jag som fått återaktivera mig. Hon får med mig ut på cykelturer och fotorundor. Jag hänger på och har iPhonen med. Den låter mig ha Radiosporten i ena örat eller – i bästa fall – ljud och bild från TV4. Direkt i mobilen. Med bra kvalitet! Jag älskar 2010.

I lördags stack vi ner till Minnesgärde vid sjökanten och njöt med varsin kamera, makroglugg, jordgubbar – och VM såklart. Tyskland – Argentina missar man inte sådär. Jag såg nog också kanske lite halvmuppig ut när jag inne på ICA på hemvägen fortfarande inte kunde slita mig. Jag skäms inte men det krävs nog min livsstil för att förstå. Jag kan lära er.

(Det är inte vår hund, nej.)

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.