Egentligen borde jag ta fram kartan

Av någon suspekt (?) anledning så har jag gått och blivit sådär vansinnigt roadtripsugen igen. I lördags kilade Jimmy och Sofie upp två våningar och kollade bronsmatchen hos oss och återigen landade vi i roadtripdiskussioner. Var man varit, var man skulle vilja åka, hur lång tid, tält, hotell, alpvägar och allt annat möjligt och omöjligt när man sitter i ett fyrhjuligt fordon på väg åt alla möjliga vädersträck i en drös olika länder.

Även på annat håll har ju ämnet dykt upp och i skrivande stund skulle det nästan förvåna mig om det faktiskt inte blev av en längre tur redan nästa sommar. Utan problem skulle jag kunna plocka in folk och fylla två bilar med roadtripälskare (hög sanningshalt med med inslag av modifikation). Det kanske rentav är dags att det blir av? Nästa sommar har det gått sex år sedan jag senast var ute på autobahn. Alldeles för lång tid om ni frågar mig.

Egentligen borde jag ta fram kartan och göra en potentiell färdväg. Låt mig klura en sväng så återkommer jag.

Europa!
Europa!
Föregående inläggDagen-efter-piller
Nästa inläggJag ska vaka in tolvslaget
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.