Fem veckor senare

Jag stack ner på jobbets gym i källaren i tisdags, för första gången ett träningspass på över fem veckor. För mycket kaffe och för lite mat gjorde det hela till en pina. Idag gjorde jag om och idag gjorde jag rätt. Och fick till ett rätt okej pass på en timme. Jag svettades i alla fall och det var hysteriskt skönt, för det har jag inte gjort på länge.

Drog en sväng på löpbandet, knät klarade tämligen lätt belastning men här lär det inte spelas fotboll på ett bra tag känns det som. Jävla tråkigt, jag börjar bli sugen igen. Men om man inte kan spela fotboll så får man titta. Nej, jag menar inte att åka till Brunflo och se bortamatchen idag utan jag tänkte på mer på den bokningsbekräftelse som jag fick i inkorgen igår.

I oktober blir det Manchester. United mot Spurs. Äntligen spikat, nu saknas bara finliret så vi syr ihop allt med flyg, anslutningståg, bil – och shopping minst några timmar. Nästa på min egen inköpslista? Ingen aning, men jag har fått starka tips om regnkläder och paraply. Och det kan jag väl leva med i det här fallet.

Idag är det återigen, efter två tomma och innehållslösa kvällar, VM igen. Kvartsfinalerna drar igång.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.