Från dagarnas skörd

Yran har alltså dragit igång och jag har hängt i diket och fotat loss framför Miss Li, Europe, Avatar och ett antal andra band. Otroligt roligt. Igår fick jag dock ge upp tidigt, regnväder och förkylning måste vara årets sämsta tajming. Ikväll kör vi finalen, då jävlar smäller det!

Ett axplock kommer här, resterande bilder finns hos Festivalphoto.net.

Föregående inläggLugnet mitt i stormen
Nästa inläggFörbud mot det himmelsblå
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.