Halva slutsumman – motsatt reaktion

Ibland förstår jag mig inte på folk och fä. Min korta fråga är – när blir folk nöjda? I sommar har ett antal trafikprojekt pågått i stan och bland annat har den helt meninglösa Fyrvallakorsningen, där man ibland mitt i natten fått vänta ett par minuter på grönt ljus, nu äntligen blivit en rondell. Tvåfilig dessutom. Utöver detta har även Frösöbron restaurerats. Kalkylen sa 26 miljoner – slutsumman sa: 13! Det vill säga – halva kostnaden!

Är folk nöjda? Tja, ett axplock ur ÖP:s artikelkommentater ger oss en liten fingervisning…

Vilken kompetensnivå bör man kunna kräva hos en person som sitter och räknar på projekt av den här digniteten? Lite bättre än så här borde man kunna i den positionen…eller?

Haha ja undra va dom har snålat på dårå. Då kommer de kosta 20miljoner nästa år när dom ska laga de som gått sönder pga av snålhet..

Att dom inte kan göra jobbet riktigt när dom ändå håller på..Löjligt..!!!

..då tycker jag att de kan byta ut lamporna som sitter på mitträcket!!!

Skrämmande okunnigt resonemang när de olika förklaringarna till felräkningarna radas upp.

Senast i går kväll åkte jag över bron ett antal gånger, även i kvällsbelysningen och det var riktigt läckert. Kanske kan vara så att den magnifika solnedgången gjorde sitt.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.