Jag går igång på sånt!

Plötsligt slog han sig ner, som en skänk från ovan. Började snacka skit om att iPhone sög, att iOS4 sög, att Appstore sög och allt sög eftersom han jailbreakat till iOS4 och att ingenting fungerade (ehum). Jag försökte lite fint med varför det sög men fick mest motfrågor om vad iPhone har som inte Android har. Jag blev inte så jätteklok utan ifrågasatte vad han var ute efter. Jag gillar Android, tro inget annat men det är var ju faktiskt ett öppet mål att skjuta på så jag fortsatte eftersom jag inte fick några konkreta svar. Tidigt visste jag att det här var en enkel match och redan vunnen, men ändå…

– Men vad är det som är så dåligt?
– Allt i Appstore kostar pengar!
– Jaså? Hur då allt?
– Ja, allt! Förutom typ Aftonbladet…
– Okej, Runkeeper gratis, Endomondo gratis, AllaKartor.se gratis…

Vid det laget har motparten redan rest sig upp och gått därifrån med ett “Äh!” (det var hur roligt som helst att bevittna). Själv hade jag bara hunnit halvvägs genom gratisapparna i min Navigerings-mapp i iOS4.

1-0. Jag går igång på sånt. Jag vann ju. Förövrigt en trevlig kväll som slutade på Marité. Om några timmar blir det fullt ös med maran. Innan dess, alldeles för lite sömn. Goderafton.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. En av fördelarna med App Store är just att faktiskt kunna köpa applikationer av hög kvalite, något som FORTFARANDE inte är aktiverat på Android Market utan onödigt pillande med rootning eller utlänska SIM-kort.

    Det mest fascinerande är hur många anhängarna av det “fria” alternativet är så extremt mycket värre än motsvarande iPhone-muppar i behovet av att mobba en annan plattform, rent skamligt! Menar, ska vi mobba något ska det väl vara Symbian..?

  2. Ja, det roligaste var ju att personen ifråga sa att just allt på Appstore kostar pengar. Det är ju inte bara en osanning, det är ju med svenskt abonnemang också enda möjligheten att tanka gratis idag ur den aspekten.

    “iPhone-muppar” behöver oftast inte mobba en annan plattform, det sköter förespråkarna själva på ett motsägelsefullt och helt ovetande sätt. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.