Jag vill spela tennis!

I väntan på höstens heta titlar (FIFA 11 och nya Call of Duty är de som känns mest angelägna) så är jag på jakt efter något banalt och tillfredsställande till PS3:an – ett tennisspel. Jag och Mac lirade åtskilliga timmar mot varandra på PS2:an för några år sedan men sedan dess har det varit tomt på den fronten. Det enda som egentligen behövs är ett bra onlineläge där man lätt kan lira mot vänner (och ovänner).

Tre titlar, det är allt jag hittat. Virtua Tennis 3, Virtua Tennis 2009 och TopSpin där det förstnämnda faktiskt får bäst betyg, till och med i recensionerna av 2009-versionen. Dock dålig lagerhållning (typ, obefintligt för ett spel från 2007), så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Lokala Game-butiken hade det inte begagnat heller, för i så fall hade jag nog slagit till direkt. Fler tips på tennisspel någon?

Dagens eftertanke; jag har inte spelat PS3 på över en månad. När det hände senast kan jag inte ens komma ihåg. Har det hänt ens?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.