Lugnet mitt i stormen

Checklistan hann fixas, prylarna hann packas ner, leg och armband på och batteriet laddat. Miss Li, Our Entry, Avatar, Crucified Barbara, Europe och Raubtier fotades, redigerades och laddades upp. Nåväl, delar av det i alla fall. Nu är klockan flera timmar efter vettig sovtid. Det är dags att packa ihop och ta nya tag för i morgon kör jag samma race. Ändå behåller jag lugnet. Mitt i stormen.

Kul? No shit Sherlock.

Föregående inläggMin favoritbok och jag
Nästa inläggFrån dagarnas skörd
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.