Musikaliskt genialt

Genialt. Det är vad det är. Jag har inte använt Genius-spellistor i iTunes särskilt mycket alls men igår gjorde jag ett snabbt test inför träningspasset. Bära eller brista. Jag utgick från Avantasias låt The Scarecrow och lät iPod fixa resten. Sedan tryckte jag på play och satte mig på cykeln utan att kolla valet av musik. Och vilken lista det blev, helt perfekt för drygt en timmes slit, svett och muskelvärk följt av en trettonde och avslutande låt för avslappningens skull.

Här är listan som bar mig hela vägen, i tur och spelordning:

 1. Avantasia – The Scarecrow
 2. Edguy – Ministry of Saints
 3. Sonata Arctica – In black and white
 4. Masterplan – Crimson rider
 5. Dragonforce – Reasons to live
 6. Iron Maiden – Dream of mirrors
 7. Equilibrium – Der Sturm
 8. Avantasia – Reach out for the light
 9. Edguy – Sacrifice
 10. Sonata Arctica – White pearl, black oceans
 11. Masterplan – Heroes
 12. Dragonforce – Evening star
  —-
 13. Bryan Adams – Broken Wings
  —-
  Total speltid: 01:22:38

iPhonen känner mig väl vid det här laget, det är bara att medge, imponeras och att köra listan vid de kommande passen.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.