Om isbjörnen skulle anfalla

Min bror är en kreativ person. Ibland tänker han till. Ofta reagerar man på hur han tänker. Ibland undrar man vad fan som rör sig i huvudet på honom. Som för några år sedan.

– Jag ska nog ta och åka till Svalbard nån vinter.
– What? Är du helt dum på riktigt? Det är ju helt kolsvart där?
– Ja, ballt.

Typ så utvecklade sig samtalet. Bakgrunden var ändå rätt bright, har man bonuspoäng hos SAS över så ska de ju brännas på något. Och då passar det ju faktiskt alldeles utmärkt att dra till ett ställe dit man inte skulle betala för att åka, och att man har poäng så man klarar sig.

Svalbard med andra ord. Nu sitter jag själv här med massa bonuspoäng som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, eftersom man inte kan delbetala en resa med dem. Visst, jag kan bränna dem på en T&R till Stockholm men jisses vad vettlöst. Och så föddes då Svalbard-tråden igen. Nästa sommar. Med hagelbössan om isbjörnen skulle anfalla.

Idén är inte dum. Den är genial. Resan alltså. Inte hagelbössan.

Föregående inläggEtt helt lager med briketter
Nästa inläggUtan att korrläsa
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

  1. Bättre km/poäng ratio får man nog inte än att åka till Svalbard för sina eurobonus-poäng.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.