Tema makro, del 5

Del 5 på temat makro. Jag och Mad drog ut i fredags kväll på en runda i kvarteren runt Blomängen (!) och 7D:n och Tokina-gluggen gick varma tillsammans med mitt avtryckarfinger och hjärna. En timme senare satt jag några kvarter bort och drack min Mythique i gott fotbollssällskap, snackade skit och rökte cigarr. Framåt fyratiden drog jag på efterfest. Hemma. Själv. Med Guitar Hero. Man blir aldrig för gammal för att spela. Oavsett tid på dygnet.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.