Tvåsamhet och egentid

Jag hängde på min absoluta favoritglugg, Canon 24-105/4L, i fredags och stack ut på en fotorunda. Jag hamnade på lite olika ställen i de centrala delarna av stan och fokus landade på tvåsamhet. Det är vackert men glöm inte bort egentiden, den är minst lika viktig och underskattas av många.

Föregående inläggEn fesljummen sommarnatt, tack!
Nästa inläggEn aning förlåtet
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.