Vi hade tur med vädret

Eller hade vi det? Vi tänkte ju grilla men så drog moln, vind och regn in, samtidigt som tiden sprang bort. Men vad gör det egentligen? Jag riggade återigen kameran på stativet och körde en ny fotosession. Den här gången körde jag 900 bilder i femsekundersintervall.

Utrustning: Canon EOS 7D, Canon 24-105/4L IS USM, USB-kabel, stativ, Macbook, EOS Utilites

Eftersom det här är mest på test just nu så får ni ursäkta usel bildkvalitet, jag kör en export från iPhoto, via lite småmodifieringar i iMovie, för att få ut resultatet snabbt och förhållandevis enkelt.

Föregående inläggJag och mina cirrusmoln
Nästa inläggDagen-efter-piller
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Skulle som sagt bli ruskigt fränt om man kunde få till en bra plats med utsikt för att se oväder dra in, du får skaffa ett eget dieselaggregat helt enkelt! 😉

  2. Exakt. Men dieselagg tror jag inte behövs. Ovädersmoln byggs ju upp ändå relativt snabbt och om jag anstränger mig kan jag nog kräma ur i alla fall tre timmars batteritid ur Macbooken. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.