Ett sista plock ur arkivet

Jag kan inte låta bli, här kommer ett sista plock ur roadtripgalleriet (signerat mig och iPhonen) från vecka 31 med Stekenjokkdagen som huvudakt. Vissa saker borde kanske inte alltid publiceras alla gånger, som att man besökt pizzerian i Gäddede. Inget jag är jättestolt över men det var faktiskt det enda vettiga i matväg som var öppet på minst 22 mils håll.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.