Förbud mot det himmelsblå

Efter en lång och hård helg med allt från konsertfoto till fjällvandring så tog vi oss an Optandsflygfält idag då fader- och moderskeppet var inbokade på varsitt tandemhopp. Far valde att flytta fram sitt hopp på obestämd framtid medan mor tog tjuren i hornen och försvann upp i det blå. Det skulle jag också göra visa det sig sedan. Och det slutade med…

…ett förbud. Jag får inte hoppa tandem mer. Portad. Nästa gång är det den kompletta kursen som gäller och de stod redo med bankgironummer för kursavgiften innan jag ens satt fötterna i marken.

Hoppet då? Grymt, så jävla grymt. Det här var ju ändå mitt andra hopp och det slog 2007-hoppet ganska överlägset. Att få molntussar på himlen och hoppa genom dessa satte verkligen perspektiv på flera sätt – farten, höjden och hur liten och stor man är på samma gång. Återigen satt jag och dinglade med benen på drygt tusen meters höjd efter en halv minuts frifall.

Med blodad tand.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.