Fortsätt med köandet!

Antingen har folk väldigt mycket paket att hämta ut när de handlar på ICA och väljer postkassan av den anledningen. Eller så är de teknikrädda slash -fientliga, för i princip varje gång man är där susar man in i butiken, plockar det man ska ha och susar lika smidigt ut. Betalt och klart. Noll köande. Tack kära medkunder för det!

ICA Blå Centers ”nya” gör-det-själv-kassor kompletterade en redan bra butik ytterligare. Okej, lite mindre socialt (vilket är synd eftersom det till största delen jobbar trevligt folk där) men ack ve vad smidigt. Dra kortet, knappa koden, scanna varorna, packa och gå hem. Allt medan de andra kunderna köar. Köar helt i onödan. Men fortsätt gärna med det, för när jag bara behöver in och handla småplock så är det rätt skönt att slippa köa i tio minuter.

Så va ni nu än må vara – bryt inte mönstret. Jag ber er. Det har aldrig varit smidigare att handla.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.