Gör han sig inte omöjlig nu?

Jag vet inte vad jag ska tycka, Ibras situation i Barca kändes ju en aning ohållbar oavsett vem som nu är den som agerat fulaste fisken i fotbolls-Europa. Men att gå till Milan, ett smart och strategiskt val i karriären eller ett steg tillbaka både fotbollsmässigt och uppskattningsmässigt? Det senaste känns mest aktuellt, inte bara för att han gick från Juve till Inter utan nu för att han går till stadskonkurrenten Milan. Jag tror inte det är så man vinner den breda fotbollsmassans förtroende och får fler fans. Dessutom har han ju stora ambitioner om att vinna Champions League, och frågan är väl om inte den drömmen grusades helt och hållet nu. Gissningsvis tar väl Barca hem det då, utifrån förra säsongens utgång.

Ska vi tippa på att han får motreaktioner i säsongens första derby på San Siro? Det är nog rätt låga odds på den, inte värt att satsa sina surt skattade pengar på.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.