Gustav schjöttiååfämm

På tal om “May God have mercy on the soul of Dryden”, vi stack ju iväg på bilbingo i Skäggenås (okej, det heter Häggenås men man måste ju göra saker och ting lite roligare, och det här är ungefår så roligt det blir när Häggenås är inblandat) med Mac & Kahru i lördags. Eftersom prognoserna skrevs ner en aning på förhand (fördomar ska inte underskattas ibland) så blev det helt enkelt att sätta ihop ett litet krispaket för att dämpa den värsta ångesten. Mitt First AID (Alcohol Inhale Drinkin’-shit)-kit åkte med och räddade förmodligen mitt hjärta och min själ där jag satt i baksätet och spelade bort månadens sista 135 riksdaler tillsammans med ett hundratal bönner och en bingoutropare från Värmland (lät det som, ryktet skvallrade dock om Härjedalen).

BÄRTIL SJU, ÄNKEL SJUUA. GUSTAAV SCHJÖTTIÅÅFÄMM, SCHJUUUA FÄMMAA!

Jag tyckte det var hysteriskt roligt, kvällens roligaste faktiskt, och satt i baksätet och fnittrade som en liten skolflicka. Vann gjorde vi inte heller så klart, däremot brakade ett sjuhelvetes åskväder igång på slutet och på hemvägen var det rena diskobelysningen på himlen. Mäktigt värre!

Framtidsprognoserna om bilbingo? De lär fortsätta lira. Jag lär inte göra det.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Hysteriskt rolig bilbingo det måste ha varit. Senast jag var på bilbingo var nog när jag var kring 12år.

    Nåja, den där kylväskan ser ju ut att kunna göra bilbingo lite roligare samt då mysiga dialekter. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.