Hur sätter man färg på gråskalan?

Idag satte jag ner foten och det gjorde jag inne på Expert här i stan. Efter att ha letat runt ett antal olika alternativ med kravet att kunna få köpa boxen på faktura (inte avbetalning alltså, utan just faktura) så bestämde jag mig tillslut för att över-disk-shopping må vara 90-tal men också rätt smidigt. Jag fick med mig boxen hem på direkten, för samma pris som nätbutikerna inklusive frakt. HD har alltså gjort intrång på drydiansk mark. Äntligen? Det återstår att se om det är värt slantarna.

Nu är jag också ComHem-kund i ett år till och till viss del känner jag mig både bakbunden och stjärtpenetrerad men vad ska man göra? Ett års bindningstid utan subventioner när man varit kund i tio år är patetiskt. Jag vet bara inte om det är Viasat som sätter på mig eller om det är ComHem. Får suga (!) på den ett tag till.

För er som går i samma tankar och idag redan har ett digital-TV-abonnemang från klåparna – glöm inte att ditt nuvarande kort måste paras ihop med din nya box. Det är något som kundtjänsten på ComBort inte tänker på alla gånger. Som ikväll. För mig. Som gjorde att jag missade första halvleken i HD mellan Sverige – Skottland, fick sitta i kö i en halvtimme och sedan tvingades kallprata med deras tekniska support medan tekniken skötte sitt.

Ikväll kommer ett längre utlägg om vad jag faktiskt fick för upplevelser av denna den ”första” sändningen igår och hur jag mår rent psykiskt av att faktiskt äga Viasat Motor, Viasat Knyppling och Viasat Bullshit. Jag måste bara samla nya krafter, nytt mod och nya ord för att sätta färg på gråskalan.

Humax 5000C
Humax 5000C
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.