Hur kan man som säljare av en webbvideotjänst sitta och säga att det inte finns stöd för Flash på Mac eftersom “Apple och Adobe ligger i fejd med varandra”, för att i nästa mening säga att samma Flash är plattformsoberoende? Då är man inte ute och cyklar, snarare isolerad i en källare utan omvärldskoll. I övrigt vet jag inte om jag ska lida med samma säljare då inget av showcasen fungerade. Eller så var det bara en väldigt bra tanke förpackad i en dålig tjänst helt enkelt. Jag blev inte särskilt imponerad hur som helst.

Hur kan man som spelare välja att avstå långa höga skott på seriens kortaste målvakt? Jag vet inte hur många bollar jag långchippat in på honom på träningarna när han spelade för oss förra året och året innan, ändå var mitt lågskott i ribban lagets första. När jag sköt? I 89:e. Min fjärde spelminut. Returen blev det straff på och vi vann med matchens sista spark. 1-0 mot avsågade bottengänget. Tacka fan för det.

Dagens tröst mitt bland alla i-landsproblem; en olåst iPhone4 kostar bara 5600 spänn i England (fast till skillnad från många andra klåpare så ska jag i så fall sälja min 3GS och inte haverera den avsiktligt) och i september är jag inte längre bilfattig om allt går enligt planen.

Jag har sagt det förut och säger det igen – ge mig höst nu för fan. Ge mig höst!

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här