Sista kvällen med veckoflirten

Det har varit en veckas totalflirt, mig och bilen emellan. I fredags hämtade jag ut den så kallade Facebook-bilen som Berners här i Östersund (och även i Sundsvall) lottar ut mot en bra motivering för vad man skulle ta sig till med den under en veckas användande.

Yranveckan/helgen får jag upp mina föräldrar på besök från västkusten. De är välbevandrade i Östersund (där jag tänkte hämta bilen) men nu tänkte jag ta dem på nya turer där de aldrig varit förut och planerade resmål är Suljätten, Hällingsåfallet och Stora Blåsjön. Bild & text tänkte jag skicka upp både här, på Twitter och på min egen blogg. 🙂

Så löd alltså mitt motiv till varför jag skulle få ha kärran under en vecka. Och jag vann, så då var det ju bara att stå sitt kast och köra en roadtriprockad med päron, bekanta och vänner utöver Yranjobb till tidiga mornar. Ikväll återlämnar jag den lite vemodigt men jag kommer att minnas veckan som en av sommaren 2010 års bästa. Jag tror dessutom att jag har mina turistande päron med mig på den punkten då de fått uppleva ytterligare delar av Jämtland de aldrig tidigare sett. Det kommer fler bilder framöver, det finns nämligen ett gäng…

Igår kväll passade jag på att dra ut till Andersön för en kvällsfika, med Martin och Sandra. En sådär magisk mitt-i-veckan-kväll, vindstilla, varmt och oerhört vackert.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.