Ska hästen ligga på grillen?

Jag fick ett samtal i lördags kväll, ja klockan hade faktiskt passerat midnatt och det var söndag. 00:18 för att vara hyfsat exakt. Några öl hade jag fått i mig också och livet lekte på rätt fint med balkonghäng och Guitar Hero hos Mac under en magisk augustisolnedgång.

– Hej, är det Daniel Rydén?
– Ja?
– Travkillen Daniel Rydén?
– Trav?
– Ja?
– Eh. Hm, nej. Jag är helt ointresserad av trav. Hästen ska återfinnas i frysen och på grillen.
– Eh, okej. *klick*

Mången reaktion skola jag hava mött. Jag vet inte, men mitt tonfall verkar ha helt gått förbi de flesta eller är det bara jag som har taskig humor och såg det fyndiga i konversationen? Snälla, hjälp mig gå vidare med det här så jag vet hur jag ska svara nästa gång någon ringer efter midnatt mot en söndag och förväntar sig ett seriöst svar.

Tack på förhand.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.