Tio års digitalt levande jag

Det har inte märkts så mycket utåt men inåt har det varit kaos. Det var hög tid att ordna upp lite personal business så jag gick helt enkelt till botten med det hela och satte in ett så kallat drydianskt åtgärdspaket. Ett perfekt söndagsgöra. Ett antal timmar senare har jag flyttat tio års digitalt leverne från gammal plats till halvny plats, rensat bort det värsta skräpet och skaffat mig en halvny identitet. Nu är äntligen mitt gamla skräppostkonto just vad det var ämnat för en gång i tiden och mitt nya innehåller allt jag behöver, fritt från nätsjukdomar från a till ö, kirrat och klart med kalender och dokument och allt har skakat hand med iPhonen dessutom.

Kort och gott; nu har jag allt i molnet, i handen, i webbläsaren. And God had mercy on my soul. Så att säga. I morgon börjar det nya livet. Eller i alla fall en ny vecka.

Föregående inläggI nödvändighetens tecken
Nästa inläggGustav schjöttiååfämm
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.