Yranskörden i bilder

Under Storsjöyrans tre intensiva dagar förra helgen agerade jag fotograf åt Festivalphoto.net. Där sprang jag runt i diken och slet med kameran. Förstagångsstoff men det var riktigt kul att närvara en konsert från en annan vinkel och det blev några band som fastnade på minneskortet. Nu är allt uppskickat och uppdraget slutfört, jobben hittar ni på deras webb men jag bjuder på ett axplock här av det som åstadkoms. Det går givetvis bra att beställa bilder därifrån också.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.