Än mer höstmode

Med risk för att det här tenderar att bli en modeblogg så måste jag ju nu också meddela att hösten faktiskt är här. På riktigt. Även inne i stan. När morgondimman smyger in från sjön och temperaturen kryper ner strax ovanför nollan åker iPhone-vantarna fram. Lite slitna efter två säsonger bakom sig, men ack så sköna och användarvänliga. Har du en touchmobil idag är det här ett måste men de är även ypperliga för fotosessioner bland fallna löv och kyliga höstvindar.

iPhone-vantarna
iPhone-vantarna

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.