Dags att förstå – alla röster räknas

Första gången slängde jag bort mina röster.
Andra gången röstade jag inte alls.
Tredje gången röstade jag efter övervägande.
Fjärde gången röstade jag med engagemang.

När man nu hör folk säga att de antingen inte röstat alls, slängt bort sina röster eller envist och bestämt hävdat att “min ynka röst räknas inte” så går det inte att bli annat än förbannad. Been there, done that. Det kan vara läge att tänka om nu, skämmas en sväng och engagera sig lite mer till nästa val. Been there, done that.

Nu vet vi också att alla röster räknas. Alla. Och jag menar verkligen – ALLA. Förstå det nu, lata jävla sofflockspack och annat slödder som inte har förstånd nog att förstå bättre.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Haha, bra Daniel 🙂 Förra valet var mitt första år att rösta. Då röstade jag på det mamma och pappa röstade på eftersom det var en trygghet. Jag ville inte vara den som satt hemma och sket i det. Denna gången röstade jag också pga. att jag kände mig engagerad och det borde fler bli. Det är en viktig sak och en stor möjlighet man har i Sverige att få rösta. Det borde man ta tillvara på 🙂

    Bra inlägg!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.