Jag är nog lite färgad

Man blir lätt färgad när hösten och dess färger anländer naturen. Idag åkte makrot med ut på en liten promenad, det kommer bli fler framöver och jag testade även mitt enbensstativ som jag vann för ett par veckor sedan. Det här synerna är några av de många anledningar till varför hösten är en av de bästa perioderna på hela året. Sommaren inkluderad.

Föregående inläggMissöde i trötthetstecken
Nästa inläggAlla kan inte vinna
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.