Just det ja – hösten var ju här

Åre igår, ett gäng på sex vettigt klädda personer plus jag själv. Underskattade höstkylan en aning och stack iväg utan både mössa, vantar och vindtäta jackan vilka skulle visa sig vara hyfsat nödvändiga med ynkliga 2°C och 11m/s på skutans topp. Understället hjälpte dock, jag härdade, överlevde och har inga som helst förkylningsmässiga men så här dagen efter. Men nästa gång vet jag ju givetvis bättre (jag visste egentligen bättre redan innan men ignorerade väl allt vad det verkade), skulle dock behöva en lättpackad skaljacka och ett par vettiga höstmässiga brallor. Den som vill köpa åt mig är välkommen.

Rätt mäktig känsla att stå på toppen och se molnen susa förbi bara några meter över huvudet eller längs de branta klippväggarna på nordostsidan. Skriver inte så mycket mer, bilderna från tala själva. Kan dock meddela att jag somnade som en drydiansk gris på hemvägen…

Föregående inläggMiljön just bara ett snack
Nästa inläggEn etta utan balkong
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.