Minnenas Youtube-television

När vi ändå är inne på FIFA-spel, nostalgi och gamla dammiga saker så måste jag bara få visa det första Virtual Soccer Stadium-spelet. FIFA 96, släppt hösten 1995. Ett av mina favoritspel, all time. Och jag menar det från botten av mitt hjärta då det slog allt jag spelat innan. Köpt i London i april 1996, manualen luslästes på färjan hem och spelet spelades i absurdum och 1995 borde såldes varit den sista sommaren jag hade en någorlunda vettig solbränna. 1996 hade jag garanterat ingen så vitt jag vill minnas…

Filmen är för Sega Saturn men introt är det samma och spelgrafiken väldigt lik det jag upplevde på PC:n.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.