Någon gång ska vara den första

Först inte ett enda kort under hela seriesäsongen (dock tre under försäsongen) vilket idag följdes av två i samma match, tillika då ett rött. Första någonsin. Kanske befogat, även om “deras nia” var tänkt att följa med i fallet (han borde förövrigt fått ett rött efter att jag drog ner honom i första halvlek – man sätter inte dobbarna i bröstet som hämnd, jävla nolla). Nåväl, jag missar säsongsavslutningen nästa helg som jag faktiskt sett fram lite emot eftersom Myssjö/Oviken alltid bjuder på intressanta (!) drabbningar. Hänger nog med ändå och släpar på 7D:n istället.

2-2 slutade förresten dagens match och med tanke på att BK Björnen fick spela med två mans övertag sista tio så borde de väl satt i alla fall en balja men det var lite Barca över dem. Ingen komplimang alltså, utan snarare en massa bollrullande. I sidled. Utan att egentligen skapa något konstruktivt överhuvudtaget framåt. Själv stod jag i duschen just sista tio.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.