Något riktigt hett på spåren

Ärr. Ooo. Aaa. Dee. Tee. Ärr. Iii. Pee. Äss. Roadtrips. Dryden älskar roadtrip. Roadtrips på ställen där han aldrig tidigare satt sin fot.

Jag tror till och med att jag är något riktigt hett på spåren. Allt började med en bakgrundsbild på Macen, det slutade med att jag spenderade hela min hemmadag i researchens tecken (förutom den timmen jag totalt fastnade i Angry Birds, det borde vara förbjudet att sälja beroendeframkallande spel för sju ynka spänn i Appstore). Nu vet jag att det är relativt billigt att flyga, vad det ungefär kostar att hyra bil, att det är rekommenderat att ha ett IKK men inget krav, ett hum om humana boendepriser och hur länge man på ett ungefär behöver vara på bortaplan för att känna sig nöjd och glad som kexchoklad. Nästa steg blir ett kalkylblad i Google Docs. Jag menar, nu är ju Manchester-resan redan kirrad administrativt och då måste jag givetvis ha ett nytt litet projekt så man inte står helt handfallen efter den fantastiska helgen som väntar oss.

Näst-nästa steg, efter kalkylbladet, är att ge det hela ett ballt projektnamn. Men det får bli i helgen efter en god öl (eller ett glas vin, som God Els grundare Stefan Krook rekommenderade på en föreläsning förra hösten – “Alla balla idéer kommer efter ett glas vin eller två.”). All for now, bend over and out.

Föregående inläggÄn mer höstmode
Nästa inläggNågon gång ska vara den första
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.