Nu laddas det inför spelhösten

Som jag redan skrivit tidigare så förbereds det redan nu för en tämligen intensiv Playstation 3-höst med i mitt tycke tre riktigt tunga titlar, som kan bli både fyra och kanske fem beroende på hur prioriteringarna ser ut. Igår hittade jag också det perfekta (nåväl) tillbehöret när jag var inne på Game en sväng. Vem har inte svurit över att triggerfingret glider av R/L2:an på handkontrollen under handsvettiga sessioner? Nu är det slut med det tack vare Real Triggers for PS3. 29:- per par och det blev givetvis varsitt par till båda kontrollerna. Även en handkontroll måste ju klä sig rätt och rätta sig efter höstmodet nu inför de stora kvällarna med Black Ops, FIFA 11 och Need for Speed.

PS3-kontroll - utan och med triggerkontrollen
PS3-kontroll – utan och med triggerkontrollen.
Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.