Här kommer den första utlovade bildliga sammanfattning av “vårvinterdagen – mitt i hösten” (som Martin uttryckte det). Dagsturen till Sönner-Tväråklumpen i söndags alltså, via dalen med Norder-Tvärån och Snasahögarnas vindskydd. För en skriftlig genomgång, vänligen läs mitt föregående inlägg. Och just det, det kommer fler bilder.

Fotoutrustningen som använts här är Canon EOS 7D och Canon 24-105 4/L.

6 KOMMENTARER

  1. Hej! Letade efter sidor som din när jag nu håller på att planera sensommarens och höstens vandringar. Stort tack för att du lagt ut så många bilder så att man kan se vad som väntar och vad man vill gå till. Trakterna runt Storulvån är sådana vi alltid återkommer till.
    Fortsätt att fota och skriva!
    Kalle Gärdin

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här