Dags att kamma sig

Dags att shape up. Efter den bedrövligt bedrövliga starten på veckan så kan det bara bli bättre, toppen nåddes när jag halv-lackade ur på diskberget som var tvungent att åtgärdas för en stund sedan. Fånigt så det nästan blir lika irriterande det. Vad jag behöver nu är en väldigt bra onsdag med grymt flow. Där havregrynsgröten blir den godaste på länge. Där vintersulorna hängs på bilen utan problem. Där Exchange gör mig på bra humör. Där bilen är ren och snygg. Och när hela checklistan i morgon bara är förbockad när jag somnar framåt 23-tiden, efter en lång dag av möten och lösta problem.

Värt att sträva efter. På torsdag börjar vecka 43 fas två. Klockjäveln ringer vid halv sex. Årets kanske fyra ballaste dagar står på schemat. De dagarna då mitt fejs ska prydas av ett nästan irriterande stort leende. Det ni.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.