En ung men ändå klassiker

Jag kommer inte ihåg exakt ordagrant vad som sades, men det här är så nära sanningen man kan komma. Ordväxling mellan mig och Winterlord, någon gång under tidiga 2006 när snön låg tjock och minusgraderna höll ett hårt grepp om de jämtländska vidderna.

W: – Kolla din FTP.
D: – Okej?
W: – Titta inte på filmen jag lagt upp utan bränn den på DVD, sätt dig i soffan och kolla den på TV:n med hög volym på hemmabion.

Så blev det. Ett tag senare hade jag både lagt vantarna på resterande plattor och en biljett till livegiget på Fryshuset i april. En ung men ändå klassiker och en smula mainstream tack vare Guitar Hero. Men bra som fan är den.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.