Efter en massiv helg i ett vackert höstfärgat Tvåstad är vi återigen inom de republikanska ägorna. Jag tror inte jag upplevt Trollhättan och Vänersborg som så vackra som den här helgen och det är ju då man gärna stannar en eller några dagar extra. Men det får bli en annan gång. Nästa höst ska vi plöja hemåt lite tidigare (motsägelsefullt, jag vet) och ta svängen genom inre Dalsland, som mig veterligen är riktigt vackert den här tiden på året.

Bäst i helgen? Massor av saker. Färgprakten, middag med Andy, tacos hos far, middags hos mor, barnpassning hos syster & carln, lekstunder med barnen, fikan med Kz, snabbturen till Edet-Rasta. Mest intressant? Att köra bil med rosa luddig rattmuff (nej, den sitter inte i min bil). Sämst? Tröttheten jag upplevde i tiomilaskogen på vägen hem igår. Men hem kom vi och allt uppvägt.

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här