Jag saknar (inte) Canal+

Jag saknar inte Canal+.

Efter lite drygt två månaders Premier League-tittande kan jag bara konstatera att det mesta har blivit bättre. Framförallt fler matcher och absolut Premier League-kanalen, där merparten av det jag ser sänds. Det är faktiskt så att har man en gång börjat kolla på fotboll i HD så väljer man ogärna bort det, lyckligtvis så går också de allra flesta Man United-matcherna där. Ja, förutom Premier League då så betyder ju Viasats kanalpaket även tillgång till Champions League. Det blir liksom inte bättre och en lyckad vecka är det bra matcher från lördag till onsdag.

Tack vare Premier League-kanalen, hämtad från SkySports, slipper jag nu också mestadels de svenska kommentatorerna (undantaget Glenn då) och framförallt studion där Ola Wenström tyvärr fördärvar hela arvet från Canal+. Å andra sidan, FanZone och alla andra trevligheter väger ju upp det mesta. Vem är jag att klaga? Det mesta har ju faktiskt blivit bättre.

Idag kom grädden på moset, pricken över i:et och ytterligare några kubikmeter vatten på min kvarn. Gästen i studion, Magnus Pehrsson, erkände på stående fot (nåväl, han satt men ”på sittande röv” låter inte så bra) att det här var första matchen han såg med Everton den här säsongen, plus att han förra veckan också fick sparken från sitt tränaruppdrag i danska Ålborg. På något sätt så kändes han som ett sjundeval då man inte lyckats hitta någon annan som vill bli frontad för verbal B-klass hos Wenström och company. Då saknar man också Richard Henriksson, Simon Bank och till och med Björn Ranelid nedsjunka i fåtöljerna hos Nora Strandberg.

Jag saknar Canal+.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

  1. Det man saknar från Canal+ är framför allt Jens och Jonas. De hade en riktigt fin Premier League-studio där.

    Det som Viasat gör sjukt bra är att de sänder bästa fotbollsligan i världen, och bästa cupen. I HD. När jag dessutom kan få se mitt United i HD med engelska kommentatorerna så är det fantastiskt.

    Sjukt bra start på fotbollstittarsäsongen 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.