Lite för mycket kaffe

Jag har lärt mig för länge länge sedan att om man ska träna på kvällen så ska man, gentemot en ”vanlig dag” inte dricka så förbannat mycket kaffe under dagen. Vilket jag gjorde idag. Typ åtta muggar eller något sånt. Trots vetskapen om ett, om än bara en timme kort, träningspass med innebandy i Jämtkrafthallen i Ås. Plus att jag smällde i mig några mackor mindre än en timme innan. Det kändes som att släpa omkring på ett betongblock i kroppen.

Efter en timme landade jag så äntligen i ”andra andningen” (då rytmen på flås och allt äntligen fallet på plats) – då var det dags att dra hem. Men hur som helst, skönt med ett andra pass på två dagar. Lilltån har nästan skavt bort sig själv. Om en vecka hoppas jag att den har vuxit ut igen för då kör vi en runda till.

Med lite mindre kaffe i kroppen.

Trasig lilltå
Trasig lilltå
Föregående inläggSökes och finnes
Nästa inläggTill alla kärlekstörstande
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.