Mer plats för viktigare saker

Det blev ingen iMac den här gången. Efter inte så jättehårda förhandlingar kom vi fram till att en 27:a kanske förnärvarande inte riktigt platsar här just nu. Det är givetvis då man saknar en trea lite extra (och mer pengar än mer extra), där man teoretiskt sett skulle kunna ha ett eget rum att muppa loss i. Risken är väl att jag och M inte skulle ses så ofta då, dock. Å andra sidan, iMacen är ju väldigt estetiskt tilltalande så den skulle ju faktiskt kunna smälta in rätt fint. Men så har vi ju matplatsen i vardagsrummet som havererar allt. Ibland vill man rensa upp och göra plats för viktigare saker…

Hur som helst. M beställde då alltså en ny liten laptop igår kväll, ämnad för lite mer basic shit som surf, skoljobb och att kunna släpa den med sig utan att bryta ryggen. Inte ens en Macbook blev det alltså, men väl en smutt liten look-a-like från Asus.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.