2006 sprang jag senast men efter att samtalsämnet togs upp vid middagen i fredags så skulle jag ljuga om jag sa att jag inte skulle vilja göra det igen. Jag blir alltid lite småsugen på långdistanslöpning när höstkvällarna blir mörkare och luften hög och klar. Ett perfekt tillfälle att lova sig själv att göra om bedriften och kanske ett nytt personbästa. Förutom att man får grym träning på köpet såklart. Men Göteborgsvarvet 2011 får nog vara, dels är det så vitt jag vet väldigt fullbokat och sedan blir det nog fotboll ett år till.

Men än har jag inte satt mina sista steg, det är ju en folkfest och ett av de roligaste “träningspassen” man kan göra inför hundratusentals åskådare. Dessutom, 1:48 från senaste varvet är ju trots allt tre minuter över mitt allra första utsatta mål inför mitt allra första varv 1999. 1:44:59 och snabbare är inte orimligt alls, med planering och lite jävlar anamma så.

Göteborg 2012. Någon som hänger på?

3 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här