Sökes och finnes

Jag är inte helt säker på att min granne förstod mitt (o)logiska val av parkeringsplats. Det har ju kommit till den tiden när jag snart snart blir med fyra hjul igen och den här gången tänker jag skippa fulparkeringen på de omärkta platserna och istället veta att jag har en plats när jag rastat pärlan, plus motovärmare.

Hur som helst. Väga och avväga. Just precis när jag valt min nya plats fick jag erbjudande om att byta med en granne som flyttat och som ville ha en plats närmare sin nya lya. Så, rätt upp och ner kan det verka fullständigt ologiskt att då välja bort en plats som är alldeles runt hörnet längs den egna husväggen mot en plats som framförallt i vinter kommer innebära en liten omväg när man inte kan gena över gräsmattan. Att alltså inte välja ett byte som inneburit närmare för mig och närmare för henne. I det avseendet kan hon nog tycka att jag var ett rikspucko.

Men jag har mina skäl som jag kan argumentera för. Plats som exponeras ut mot en racergata, vars trafiktyp ”fulla fjortisar” ökat markant det senaste? Plats inne på gården med belysning från två håll och ena sidan fri? Lätt val. Det är värt promenaden. Även i -20°C och bitande nordan i vinter.

Föregående inlägg
Nästa inlägg
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.