Världens mest bitchslapande ordspråk

För första gången på väldigt väldigt länge så känns det riktigt behagligt att ha en stundande helg framför sig med fredag som skön kicker. Ja, givetvis längtade jag som fan efter förra helgens roadtrip, barnpassande, mat, bra sällskap och familjen men den här helgen finns det inga saker spikade och jag tänker nyttja det till max med mental vilopuls på typ 30. Plus att den gångna veckan bara liknat fyra dagar av kaos så här långt. Inte kaos som i noll koll och fullt upp 24/7, bara kaos för att många bitar inte fallit på plats och att små irritationsbubblor poppat upp lite här och var.

Jag tror aldrig att jag exempelvis varit så jävla gnällig som i måndags. En återhämtningsdag som präglades av betongborrar på vinden, VVS-muppar springandes i lägenheten, parkeringsanalfabeter vars ungar slänger upp bildörren i min, ÖoB och så där har veckan fortsatt. Inga stora katastrofala saker, mest de där små bubblorna.

Ja, jag avskyr verkligen Överskottsbolaget så jag satt kvar i bilen som en barnrumpa i ren protest och spelade Angry Birds.

Men jag får skylla mig lite själv. Vissa ämnen borde jag bara lämna åt sidan men det är så jävla svårt när man ibland har öppet mål för att vinna diskussionen eller får ett syrligt personligt påhopp slängt i ansiktet. Och avskyr man att förlora så känns “vända andra kinden till” som världens mest bitchslapande ordspråk. Vem kom på det? 10-4 bend over and out, ungefär.

Helgen får bli en återuppladdning. Den ska fyllas med enbart bra saker och ska inledas med något brutalt gott öl i morgon och senaste avsnittet av Laul Calling och avslutas med ett tvåtimmarspass innebandy på söndag där jag i den perfekta världen får kramp i vaderna som kvitto i duschen efteråt. Då är jag redo att ta måndagen med storm och det är nästan så jag längtar dit redan nu.

Föregående inläggSka vi sikta på 2012?
Nästa inläggJag saknar (inte) Canal+
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. Härligt att få vara gnällig ibland tycker jag.

    Men jag tror du ljuger för oss lite nu! Inte kan väl någon någonsin längta till måndag??
    Eller jo lite kanske. I alla fall jag för en gångs skull.

    Ha dig en skön fredag nu // Linda

  2. Jo då då återkommer jag på måndag om inte förr och kollar läget. Jag har en riktigt bra orsak att längta till måndag jag. Mina ny TV kommer då!!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar
Skriv ditt namn här