Android, WinPho7 och iPhone i hett test

Nu är kampen total mellan Android, Windows Phone 7 och iPhone och givetvis går testerna all in med grillningar i heta recensioner. Det här är ett av de senare testen där faktiskt nykomligen Windows Phone 7 piskar både Android och iPhone på fingrarna. Med råge.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Allt beror på hur man tolkar det, att Windows Phone 7 telefonen är värmebeständig, ELLER, helt saknar skydd för överhettning olikt Android-luren samt iPhone 4…

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.