En extra krydda på söndagen

När man tror att helgen inte kan bli bättre, trots 2-2-debaclet igår mot Villa, så går Sunderland och vinner med 3-0. Mot ryssarna. I självaste Kreml. Som grädde på toppen av mosbrickan så satte Danny Welbeck, Man United-lånet, sista bollen i nät efter en fantastisk framspelning av Cole. Snacka om att hjälpa sin ordinarie klubb.

Cole och assistligan, räknas den även på misslyckade bakåtpassningar?

Förövrigt en riktigt lyckad fest för M i Drydenska Palatset igår. Massvis av trevliga människor och några löften om att få sparka sönder ledband (tror jag det var), åka skidor och kanske en ny spelare till fotbollsträningen på torsdag. Det är sådana här fester man skulle kunna ha varje helg. Sedan kan man ju också konstatera att papptallrikar och plastmuggar är da shit när man vaknar dagen efteråt och inser att man i stort sett inte har någon disk att ta hand om. Mer av det också.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.