En ynklig men ”glädjande” poäng

Det var väl egentligen länge sedan man blev så ”glad” över en vunnen poäng när man egentligen borde gråta över två förlorade, ja nästan tre förlorade. Men räkna aldrig ut United, hur jävla genomuselt man spelat matchens första 70-80 minuter. Det kunde faktiskt slutat med alla tre poäng med tanke på slutforceringen. Det kunde faktiskt även slutat med noll poäng med tanke på det spetslösa, fantasilösa och okreativa spelet som genomsyrade tre fjärdedelar av matchen. Två ramträffar föregicks av Villas 1-0, det var inte direkt orättvist.

Nu måste det hända något, det måste till någon spets i januarifönstret. Efter Berbatovs ”genomklappning” mot Liverpool (när han gjorde tre mål…) så känns han lika sval och ointresserad som tidigare. What’s the deal? Jag har fortfarande inte förstått värvningen och det här måste vara något av det mest överskattade som Sir har värvat på många år. Jag skulle inte ha något emot om Berba fick ny arbetsgivare och vi fick in någon med nytt brinnande hjärta (och lite hjärna) istället. Kan man beställa ett hjärta bara, det är frågan.

Nog om Berba. Macheda målade mot Villa igen och Vidic nickade in kvitteringen. Oerhört skönt men fortfarande – besvikelsen över insatsen är tung. Det höll alltså på att gå nästan två hela matcher utan röda mål. När hände det senast?

En veckas vila inför Wigan på Old Trafford nästa lördag. Är Rooney tillbaka då?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.