Fotboll ska upplevas på plats i Manchester

Matchen. Med stort M. Man United tog emot Tottenham på Old Trafford inför i princip fulla läktare och vann, efter ett märkligt avgörande, med 2-0. Vidic och Nani gör målen och trycket måste upplevas på plats. Vi hade riktigt feta platser på NorthWest Stand och hade perfekt vy över i stort sett hela arenan.

Hur den här matchen kan vara nästan hälften så dyr (eller billig, beroende på hur man ser det) som Liverpool-matchen har ju sina förklaringar (jag förstår givetvis attraktionen) men med dagens Liverpool-valuta-kurs borde de där biljetterna reas ut tillsammans med Stoke, Aston Villa och Blackburn.

Nog om det. När vi lämnat våra platser efter matchen begav vi oss för en trerätters till Red Café, innan vi tillslut tog metrolinken tillbaka till city där vi tillslut landade med öl och cider i hotellbaren. Nöjda som fan efter en fantastisk upplevelse på The Theatre of Dreams. Fast bestämda om att åka tillbaka. Om inte allt för lång tid.

Fotboll ska upplevas på plats. I synnerhet så här.

Matchinformation:
Man Utd 2-0 Tottenham FT (HT 1-0) – Vidic 31, Nani 84
Komplett rapport från BBC:s webbplats finns här.

På väg till Old Trafford Uppvärmning på Old Trafford Uppvärmning på Old Trafford Uppvärmning på Old Trafford Match på Old Trafford Stretford End Old Trafford Publiksiffra på Old Trafford

Föregående inläggManchester by night
Nästa inläggEtt mobilt axplock från ön
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.