Manchester by night

Tack vare vårt excellenta val av hotell så behövde vi aldrig gå långt för att nå stans kanske bästa delar. En knapp kvarts promenad till Arndale, det gigantiska shoppingcentret. Tio minuters promenad till Oxford Road där vi hoppade på tåget till flyget. En minut till Metrolinken som tog oss till Old Trafford Station. Vi kunde knalla rätt ut i gatan på Portland Street, där de här nattbilderna är tagna. I princip granne med två riktigt trevliga italienska restauranger vi åt på och en uppsjö av kinaställen vi aldrig var på. Plus att vi nästan bodde vägg i vägg med en strippklubb som vi heller aldrig besökte.

Och så vidare. Dessutom var Novotel ett riktigt bekvämt hotell och det rekommenderas varmt med över förväntan god rumstandard och mat.

Manchester by night Manchester by night Manchester by night

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.